Gasspis i köket

Med en gasspis skapar du ett gammaldags kök i en härligt lantlig stil

 

ilve-spishall-gas-presentat

Den stora trendvågen med kök i lantlig stil sätter ett starkt fokus på gasspisarna och den speciella känslan som skapas i köket med hjälp av en gasspis. Idag finns också gasspisar som kombineras med stekbord, induktionshällar och annat till härliga kombinationsspisar för det moderna köket.

Det är inte bara de lantliga köken som gör sig bra tillsammans med en gasspis, utan även ett ultramodernt kök med de senaste inom köksinredning och vitvaror kan också bli fantastiskt vackra när de kombineras med en spis som drivs med gas.

För att passa alla olika typer av kök och köksinredningar finns gasspisarna i mängder av olika utförande, så som rostfritt, emaljerade ytor i mängder av olika färger, mässingslook ja, nästan allt man kan tänka sig.

En modern gasspis har automatisk avstängning av gasen och ett utseende som ofta är något utöver det vanliga. Blanka stor vred och emaljerade ytor ger gasspisen dess speciella utseende. Precis som vanliga spisar finns också gasspisarna i flera olika bredder. Allt ifrån den smala tighta modellen som passar i ett litet kompakt kök till den maxi breda varianten med flera brännare och ofta i kombination med andra typer av plattor och hällar.

I vår utställning över spis – häll finns flera tillverkare som gör gasspisar och där kan du också besöka deras respektive hemsidor för att läsa mer om just deras gasspisar. På deras hemsidor hittar du också information om var du kan hitta närmaste återförsäljare utav gasspisarna, i just din region.

Redaktionen tipsar

Ett gammalt standardkök från -65 hade länge väntat på en ansiktslyftning. Funderingarna hade nog grott sen en låg tid tillbaka men vägen...
När du ska välja köksfläkt ska du tänka efter riktigt noga. Du ska fundera på design, bredd, ljudnivå, kapacitet, energiförbrukning, vad...
  Den färg och stil du väljer till ditt kök avspeglar mycket av din egen personlighet och läggning. Här följer några tips på hur man kan...

Annonser

Utvalda varumärken

Dubbla ugnar ger nya möjligheter i matlagningen. Laga mat på flera nivåer samtidigt med varmluft.
En av de mest unika sakerna med ILVE är de nästan osannolika valmöjligheterna.
Ugnar och hällar från Miele. Kvalitet, funktion, design
En 50 cm bred vedspis med integrerade brandskydd.