Kyl & Frys

<h2>Kylskåp &amp; frysskåp i ständig förvandling</h2>
Att ett kylskåp eller ett frysskåp ska hålla dina matvaror fräscha är ju tämligen självklart. När du ska köpa nytt kyl &amp; frys är det funktioner som avfrostning, effektförbrukning och design som styr ditt val. Ett kylskåp är inte längre bara ett kylskåp. I denna delmässa hittar du ledande aktörer som tillverkar kylskåp, frysskåp och frysboxar. Allt för att du som kund skall hitta just det Kyl &amp; Frys som passar just ditt kök.

Utvalda varumärken

Prova hemma - helt nöjd eller pengarna tillbaka!
En ny generation kyl och frys med handtagslös design och här med blackboard-dörr
Cylindas kombinerade kyl och frys är en smart lösning där du får plats med mycket mat men ändå spara plats i köket.
Du behöver aldrig mer frosta av.
Fläkt i frysutrymmet gör att man får en jämnare cirkulation av kalluft i skåpet. Detta ger i sin tur effektivare kylning.
Kylskåp som matchar våra spisar när det gäller design och tanke.
Kylskåp som gör det lättare att vara nyttig.
Alla dina fräscha matvaror är enkla att få tag i så att du kan skapa underbara rätter.
Avfrostningsfritt och A++ klassat side-by-side skåp med stor kapacitet och Non Plumbing isdispenser
Frukt- och grönsakslådan med den särskilda VitaLightlampan gör att maten håller sig fräsch längre.
Smeg har utvecklat ett stort antal olika kyl- och frys-modeller som håller dina livsmedel och drycker färska och fräscha.

Handla Produkter - Kyl & Frys

Bosch
Bosch KGN33NW20
Kyl- och frysskåpet KGN33NW20 från Bosch levereras i vit färg...
Pris från 6 855
Gram
Gram KF 3135-90
Pris från 2 804
SMEG
SMEG FAB32LXN1
Med en kapacitet på 229 liter i kylsektionen passar skåpet bra till ett hushåll med 3-4 personer...
Pris från 16 847
Scandomestic
Scandomestic SKS 128-1 A+. 10 st i lager
Med energiklass A+ ligger detta kylskåp SKS128-1A+ från Scandomestic i den grönare delen av energiskalan...
Pris från 1 732
SMEG
SMEG FAB28RIT1
Modellen har en kylkapacitet på 222 liter är därför ett utmärkt alternativ till ett hushåll på 3-4 personer...
Pris från 13 052
Electrolux
Electrolux EN4084JOX
Pris från 11 745

Kyl & Frys

Kylskåp & frysskåp i ständig förvandling

Att ett kylskåp eller ett frysskåp ska hålla dina matvaror fräscha är ju tämligen självklart. När du ska köpa nytt kyl & frys är det funktioner som avfrostning, effektförbrukning och design som styr ditt val. Ett kylskåp är inte längre bara ett kylskåp. I denna delmässa hittar du ledande aktörer som tillverkar kylskåp, frysskåp och frysboxar. Allt för att du som kund skall hitta just det Kyl & Frys som passar just ditt kök.

Miele MasterCool, integgrerat kylskåp och frysskåp Miele MasterCool

Kylskåp och frysskåp genomgår nu en förvandling i ordets rätta bemärkelse. Från att ha haft sitt givna utseende och sin plats på ungefär samma ställe i alla kök har de nu tagit vägen via köksluckorna, in i hörnen och vidare ner i lådorna. Många av er förstår kanske inte alls vad vi menar men ni skall få en enkel förklaring. För ett bra tag sedan började lucktillverkarna att göra fronter även till kylen och frysen. Du skulle alltså kunna ge ditt kylskåp ett likadant utseende som din övriga köksinredning. Det skulle integreras och alla med träluckor i sin köksinredning skulle plötsligt skaffa sig ett ”osynligt” kylskåp bakom en likadan trälucka som man redan hade i det övriga köket.

Som om detta inte var nog så kom någon smart köksplanerare på att om man flyttade kyl- och frysskåpet till ett hörn i köket så frigjordes massor av extra bänkyta. Det smarta hörnkylskåpet hade fötts och plötsligt kunde alla lyckliga ägare till ett sådant notera att man fick en helt annan plats och rymd i i kylskåpet. Just nu har många köksinredningar ett stort fokus på bänkskåp och utdragslådor. Detta har kylskåpstillverkarna hängt på och idag finns det till och med kylar som ser ut som en vanlig utdragslåda. Det senaste tillskottet till innovativa kökslösningar har börjat säljas. Den läckra kökslådan med flera olika utdragslådor för olika livsmedel i kylskåpet. Det finns även frysskåp med inbyggd ismaskin.

Annonser