Kökshandtag & Beslag

Vad vore ett kök utan alla vackra kökshandtag, köksknoppar och beslag? Förmodligen inte lika trevligt och personligt i alla fall. Köksknopparna och kökshandtagen sätter en alldeles speciell prägel på köket och man kan nästan inte låta bli att snegla på hur andra har gjort. Du kommer också att märka hur mycket det går att förändra genom att byta kökshandtag och knoppar i köket.

Utvalda varumärken

Design funktion och känsla - detaljer för ditt hem
Beslag som passar till möbler, luckor och lådor.
Förnya ditt kök med nya handtag och knoppar. Snabba leveranser, skruv ingår gratis!
Våga byta alla handtag eller varför inte blanda olika färger i köket?

Handla Produkter - Kökshandtag & Beslag

Habo
Knopp 5P Habo
Knopp av zink/zamak. Inklusive skruv. Oval 37x27 mm.
Pris från 239

Kökshandtag & Beslag

Kökshandtag och snygga köksknoppar för alla kök

kökshandtag - knoppar och beslag till kökVad vore ett kök utan alla vackra kökshandtag, köksknoppar och beslag? Förmodligen inte lika trevligt och personligt i alla fall. Köksknopparna och kökshandtagen sätter en alldeles speciell prägel på köket och man kan nästan inte låta bli att snegla på hur andra har gjort. Du kommer också att märka hur mycket det går att förändra genom att byta kökshandtag och knoppar i köket. Kanske är du bara lite trött på dina gamla kökshandtag och säkert är det inte något större fel på dem, eller hur? Men att bara kunna få byta för att man kan och för att det gör så stor förändring - bara det kan göra att det är värt lite skruvande. Låt kökshandtagen få visa vilka ni är i familjen och varför inte, skaffa några lite udda och uppseendeväckande handtag till köket.

Det är dom små, små detaljerna (i köket) som gör det...

Det är dom små detaljerna som gör helheten. När du renoverar ditt kök eller planerar inför ditt helt nya kök så bör du skänka en extra tanke till de köksknoppar, kökshandtag och beslag som skall pryda dina skåp och lådor. Beroende på vilken typ utav kök du skall sätta in och din personliga smak så kan du välja på allt från smala, eleganta kökshandtag i rostfritt stål till små, knubbiga köksknoppar i sten eller varför inte köksbeslag i mässing? Det finns mängder av varianter och möjligheter hos våra annonsörer inom kökshandtag, knoppar och beslag, för att kunna skapa ett unikt uttryck i köket. Valet är bara ditt och hos våra annonsörer så hittar du mängder med inspiration när det har blivit dags för dig att leta efter köksknoppar, kökshandtag och köksbeslag till köket. Så se nu till att ditt kök verkligen blir DITT och låt det andas lite egen originell design. Försök hitta det där lilla extra och gör ditt kök till ett unikt kök.

Annonser