HTH Kök Svenska AB

Kontakt

HTH grundades av bröderna Hans Henning och Tonny Haahr år 1966. De två duktiga hantverkarna hade tidigare arbetat med kök för andra leverantörer, men de var inte nöjda."Man måste kunna göra det här bättre", tänkte de och den filosofin ligger bakom grundadet av HTH.

I dag har de tre HTH-fabrikerna i Danmark över 1 200 medarbetare och motsvarande antal anställda arbetar med försäljning och köksrådgivning i butikerna.

Även om mycket har ändrats sedan företaget grundades är filosofin fortfarande densamma.

HTH finns representerat i 4 länder genom en lång butikskedja med cirka 130 inspirerande butiker. HTH:s tre fabriker har en årlig produktion på 75 000 kök. Det innebär att HTH är en av Nordeuropas största köksproducenter.

HTH Kök kan förutom köksinredning även leverera inredning till badrum och garderober samt projektlösningar till företag i större och mindre omfattning.

HTH är en del av Nobia Danmark A/S, som ingår i den svenska koncernen Nobia AB. Nobia AB är en av Europas ledande kökstillverkare med 20 starka varumärken.

HTH:s vision
HTH:s vision är att bli den ledande och mest lönsamma köksspecialisten och att inspirera kunder och ge dem en upplevelse i världsklass genom att förverkliga deras köksdrömmar.

Företaget har produkter i följande kategorier:

Kontakt

INDUSTRIVEJ 6 Ölgod
6870 ölgod danmark
Sverige
Facebook