Fräcka detaljer

 

Det är de små detaljerna som gör den stora skillnaden.

Inte nog med att utdragslådan och köksinredningen är i ett supersnyggt och modernt utförande, med den effektfulla ljuslisten, som tänder sig när du öppnar lådan har du en detalj som verkligen gör skillnad. Upplyst och överskådlig blir din låda till ett förvaringsutrymme som du lätt hittar rätt i.

Effektfull design med belysning i köket

Här har man gått ett steg längre och satt ljuslisten på utsidan av inredningen. En snygg inramning av den fristående bänksektionen och med frostad glasdörr in till ytterligare ett upplyst utrymme blir det en fantastisk detalj i köket. Man kan inte låta bli att fundera på hur ljusslingan och skåpet set ut i ett mörklagt rum. Någon annan dekorationsbelysning kanske blir helt onödigt?

Falmecs fräcka fläkt hittar du hos Kenny Scandinavia AB

När vi ändå är inne på temat ljus, kan vi inte låta bli att visa denna originella fläktkåpa. Den blir som ett konstverk och en ljuskälla i ett, både vackert och effektfullt på samma gång. Med en sådan här fläkt i köket har man sin absoluta detalj på plats. Mycket fokus dras självklart till fläkten och det kommer garanterat att bli ett omtyckt och återkommande samtalsämne.

Underbara bakformar från Formodesign

För alla oss som älskar tryffel och andra goda hemgjorda läckerheter, kommer denna vackra chokladform att komma väl till pass. Små, söta mönster som gör den hemlagade chokladbiten så mycket vackrare och så mycket godare. En snygg detalj som gott kan få stå framme även när den inte används.

Härliga inredningsprylar hittar du på House of Passion

Stora, rejäla siffror i metall, hängande i var sitt litet skinnsnöre, är en detalj som garanterat kommer att skapa adventsstämning i köket. Om du sedan väljer att sätta siffrorna på fyra röda blockljus på en svart bricka eller som här i ett bladarrangemang tillsammans med nysilver bägare är ju helt upp till dig och stilen i ditt kök. Det är siffrorna i sig som är den härliga detaljen och det är de som gör ljusen.

En annan fantastisk detalj som fötts hos krantillverkare är den nya kolsyreblandaren. Du kan få kolsyrat vatten direkt i din köksblandare och slipper släpa hem litervis av vatten i plastflaskor som sen skall bäras vidare till återvinningen. En underbar detalj i köket som samtidigt är positiv för miljön. Flera bra saker i en, det är väl ändå en smart, ultimat detalj till köket.

Läckert med sten i köket, från Granitexperten

Det stora argumentet för att använda sten i köket är ju just att den har en så fantastiskt lång livslängd och är en ren naturprodukt. Stenen är bruten direkt ur naturen för att bli en vacker och bestående detalj i våra hem. En underbar bänkskiva och diskho i sten som garanterat kommer att skänka mycket glädje för en lång tid framöver.

Modern asiatisk inredning från Minh Inredning

Sist, men inte minst, måste vi passa på att poängtera värdet av de mjuka detaljerna. Med snygga kombinationer av gardiner och kuddar kan du skapa en härlig stämning i köket med ganska enkla medel. De här härliga Asien inspirerade kuddarna ger ditt kök en färgstark detalj som garanterat ger en varm och ombonad känsla.

 

Redaktionen tipsar

  Vem gillar inte ljudet av en sprakande brasa?  Mysfaktorn är inte en del av ett matematiskt begrepp som beskriver hur man räknar ut den...
Här kommer en berättelse, i flera delar, från det verkliga livet mitt under ett efterlängtat köksbyte. Redan när vi flyttade in i vårt hus...
Att välja bänkskiva av natursten kan vara klurigare än man tror. Bänkskivan är dessutom ett av de viktigaste och kanske de dyraste inköpet...

Annonser

Utvalda varumärken

Hemmets bästa i rostfritt, vackert och fungerande. Kolla in våra diskbänkar nu!
Sveriges största sortiment av spiskåpor. Thermex tillverkar även special efter önskemål.
Spiskåpor för varje smakriktning och miljö, till det gammaldags eller moderna köket.
Intra är kända för sin högkvalitativa design och produkter i rostfritt stål, och har en lång tradition inom produktutveckling och design.