Inbyggnadsprodukter för ditt kök

Med inbyggda vitvaror i köket skapar du extra plats och en stilren känsla. 

Idag finns de flesta vitvaror som inbyggnadsprodukter och du kan på ett snyggt sätt få alla dina maskiner i linje med din inredning och dina väggar. Det ger ett flott intryck och ett stilrent kök.Att lägga flera olika vitvaror i linje med varandra, som på bilden ovan, ger en extra effekt och ett mycket strikt utseende. På detta viset samlar du dels de flesta av dina köksmaskiner på ett och samma ställe samtidigt som du frigör plats och ytor i resten av köket. I en öppen kökslösning skulle alla de inbyggda vitvarorna kunna sitta på en och samma fristående vägg, enkelt och lättillgängligt för den som arbetar i köket.

Inbyggnadsprodukter från Miele 

Med all den aktivitet som är i dagens kök är det inte alls konstigt att efterfrågan på inbyggnadsprodukter blir att större. Vi gör så mycket mera än bara lagar mat i köket att vi ofta känner en längtan efter att köket kunde upplevas lite mera som ett allrum eller ett vardagsrum och med hjälp av att maskera våra vitvaror så de snyggt smälter in i den övriga designen i köket hjälper vi till att skapa en vacker helhet som blir till lite mindre kök och lite mera allrum.

Inbyggd diskmaskin från LG

En inbyggd diskmaskin är inget konstigt idag men sätten som man bygger in dem på varierar. Allt mer ser man att diskmaskinen får en uppbyggnad i form av en sockel som gör att du får en bättre arbetshöjd. Enklare att fylla och tömma och mycket skonsammare för ryggen.

                Bilden är hämtad från Norcools hemsida

Kylskåp har alltid varit en stor och skrymmande vitvara som stjäl mycket plats. Idag behöver inte ens ditt kylskåp se ut som ett kylskåp utan snarare som 3 lådor, vilka som helst, tillsammans som en enhet med din övriga köksinredning. Smarta utdragslådor där du enkelt drar ut den del du vill komma åt och med hjälp av de olika sektionerna får du en väldigt överskådlig kyllåda med plats för minst lika mycket som i ett standardkylskåp.

Man ser också allt fler kombinationer av olika funktioner i en och samma produkt. Exempelvis en kombination av ugn och varmhållningslåda för porslin men det finns också flera varianter på varmhållningslådor som är tänkt för mat.

En annan kombination av flera vitvaror i samma produkt är den där micro och fläkt kombineras. Det känns både smart och kompakt samtidigt som det ger ett stilrent intryck.Tack vare alla dessa inbyggnadsprodukter har också tänkandet kring en bra arbetshöjd kunnat tillmötesgås på ett helt nytt sätt. De som bygger in sina vitvaror idag är noga med att arbetsställningen skall bli bra och att man inte skall behöva böja sig i onödan och att det dessutom blir både snyggt och modernt också gör ju bara effekterna av dessa fantastiska inbyggnadsprodukter än bättre. 

Tänk dig ett kylskåp som ger dig både kylvaror, frysvaror, kallt vatten och dessutom isbitar i en och samma produkt. Kanske lite lyxigt kan tyckas men ack så bekvämt och vem tycker inte om att njuta av lite lyx emellanåt.

                   Bilden är hämtad från Celliers hemsida

Ytterligare en produkt som långt ifrån alla unnar sig är de så kallade vinskåpen eller vinkylarna. En perfekt produkt för den som både vill kunna bevara och förvara sina viner och dessutom servera vinet i rätt temperatur. Dessa skåp finns i flera olika storlekar, med olika temperatur möjligheter och blir allt vanligare som just inbyggnadsvarianter.

Känner du dig osäker eller vill ha proffsig hjälp med rördragningar och nya installationer av dina inbyggnadsprodukter så skall du absolut ta hjälp utav en hantverkere. De arbetar med sådant här varje dag och ofta går jobbet både snabbare och smidigare om en fackman får hjälpa dig.

Skall du göra om i ditt befintliga kök eller rent utav bygga nytt kök, så skall du absolut försöka att sätta dig in i inbyggnasprodukternas värld. Du kommer att märka att det finns massor av smarta alternativ som både kan ge dig ett modernt och praktiskt kök.

 

Redaktionen tipsar

För bara ett tiotal år sedan fanns fortfarande idén om ett enfärgat kök, fast förankrad. Det skulle vara enhetligt och neutralt, helst med...
Bilden kommer från Åhléns Med bara en vecka kvar till jul är det lätt att julstressen kommer krypande Några av oss är otroligt organiserade...
När Eriksgården förnyade sin hotellrestaurang tog man hjälp av  en duktig, lokal producent i Funäsdalen. Ett lyckat samarbete mellan...

Annonser

Utvalda varumärken

Vi låter alla som registrerar sina produkter online inom två veckor från köp prova dem hemma i 100 dagar.
Vinkylar i elegant design – Winemex
Vi låter alla som registrerar sina produkter online inom två veckor från köp prova dem hemma i 100 dagar.
Perfekt lagring och temperering av vin med vinkylar från Miele.