Integrerad diskmaskin

Med integrerade diskmaskiner gör du diskmaskinen mindre synlig

 

Integrerad diskmaskin med låg ljudnivå som är perfekt för öppna planlösningar.

Om man har en riktigt läcker köksinredning där de olika delarna fint smälter samman med varandra kan det ibland kännas lite synd att behöva trycka in en diskmaskin mitt i den fina raden av enhetliga utdragslådor och underskåp. Det är precis vid dessa tillfällen som en integrerad diskmaskin är lösningen.
Samma diskmaskin som annars har en vit eller rostfri utsida får på ett snyggt sätt ett utseende som helt stämmer överens med din övriga inredning. Är inredningen i ek, så är fronten på din diskmaskin i ek också. Allt för att inte störa det vackra uttrycket i ditt kök och för att behålla helheten.

En integrerad diskmaskin kan vara både halvintegrerad och helintegrerad. Om du väljer att ha en halvintegrerad diskmaskin kommer den övre panelen på diskmaskinen att synas. Alla knappar och reglage som sitter i manöverpanelen blir synliga ovanför kanten på din diskmaskinsfront. Väljer du att ha en helintegrerad diskmaskin så kommer hela diskmaskinen att döljas bakom en front, som är lika hög som dina andra utdragslådor och underskåp. På en helintegrerad diskmaskin sitter manöverpanelen i ovankant på luckan och knapparna blir synliga när du öppnar luckan till din integrerade diskmaskin.

Med integrerade diskmaskiner behåller man den vackra enheten i köket och det blir inga störande moment utav en diskmaskin som sticker ut. Vackert och enhetligt helt enkelt.

Är du nyfiken på att titta närmare på integrerade diskmaskiner så skall du gå in på vår utställning över diskmaskiner, här på Köksportalen. Där ser du alla annonsörer inom det området och hittar också deras hemsidesadresser om du vill läsa mera där.

 

Redaktionen tipsar

Stiltje och väntan har präglat den sista månaden. För er som med förväntansfullt intresse har längtat efter nästa del i berättelsen...
IXINA KÖK ETABLERAR SIG I SVERIGE MED START I MALMÖ På handelsområdet Svågertorp i Malmö har kökskedjan Ixina under vintern slagit upp...
Passa på att njuta utav sommaren och värmen och låt inte matlagningen sätta käppar i hjulen. Något som har blivit otroligt populärt och...

Annonser

Utvalda varumärken

Upptäck våra nya diskmaskiner med smarta lösningar och plats för extra mycket disk.
Diskmaskiner från Miele. Rent på 58 minuter och AutoOpen-torkning. Nya G 000
AEG:s diskmaskin med ComfortLift® är den första diskmaskinen i världen som lyfter upp den nedersta korgen till en bekvämare höjd.
Med Smegs inbyggnadsdiskmaskiner får du inte bara optimal diskprestanda och minimerad energiförbrukning.