Integrerad diskmaskin

Med integrerade diskmaskiner gör du diskmaskinen mindre synlig

 

Integrerad diskmaskin med låg ljudnivå som är perfekt för öppna planlösningar.

Om man har en riktigt läcker köksinredning där de olika delarna fint smälter samman med varandra kan det ibland kännas lite synd att behöva trycka in en diskmaskin mitt i den fina raden av enhetliga utdragslådor och underskåp. Det är precis vid dessa tillfällen som en integrerad diskmaskin är lösningen.
Samma diskmaskin som annars har en vit eller rostfri utsida får på ett snyggt sätt ett utseende som helt stämmer överens med din övriga inredning. Är inredningen i ek, så är fronten på din diskmaskin i ek också. Allt för att inte störa det vackra uttrycket i ditt kök och för att behålla helheten.

En integrerad diskmaskin kan vara både halvintegrerad och helintegrerad. Om du väljer att ha en halvintegrerad diskmaskin kommer den övre panelen på diskmaskinen att synas. Alla knappar och reglage som sitter i manöverpanelen blir synliga ovanför kanten på din diskmaskinsfront. Väljer du att ha en helintegrerad diskmaskin så kommer hela diskmaskinen att döljas bakom en front, som är lika hög som dina andra utdragslådor och underskåp. På en helintegrerad diskmaskin sitter manöverpanelen i ovankant på luckan och knapparna blir synliga när du öppnar luckan till din integrerade diskmaskin.

Med integrerade diskmaskiner behåller man den vackra enheten i köket och det blir inga störande moment utav en diskmaskin som sticker ut. Vackert och enhetligt helt enkelt.

Är du nyfiken på att titta närmare på integrerade diskmaskiner så skall du gå in på vår utställning över diskmaskiner, här på Köksportalen. Där ser du alla annonsörer inom det området och hittar också deras hemsidesadresser om du vill läsa mera där.

 

Redaktionen tipsar

Vad skall man med ett separat kök och vardagsrum till, när man kan ha ett stort och härligt allrum med plats för både umgänge, mat, fika...
Ett gammalt standardkök från -65 hade länge väntat på en ansiktslyftning. Funderingarna hade nog grott sen en låg tid tillbaka men vägen...
Med rätt temperatur på vinet och ständig tillgång på is blir stunderna i köket både enklare och godare. Visst kan det låta som att både...

Annonser

Utvalda varumärken

Upptäck våra nya diskmaskiner med smarta lösningar och plats för extra mycket disk.
Diskmaskiner från Miele. Rent på 58 minuter och AutoOpen-torkning. Nya G 000
Bosch diskmaskiner med Zeolith® är redo att göra jobbet åt dig, med perfekta torkresultat tack, vare ett starkt men skonsamt, 3D-luftflöde.
AEG:s diskmaskin med ComfortLift® är den första diskmaskinen i världen som lyfter upp den nedersta korgen till en bekvämare höjd.