Kök med köksö

Köksö som ger dig fler valmöjligheter i köket!

En köksö från Lundin Kök

En köksö ger en mängd valmöjligheter till ditt kök. Du kan ha en köksö som är fastmonterad eller du kan välja att ha en flyttbar, på hjul. Vissa väljer att koppla in vatten till sin "ö" och använder den som diskbänk, vissa ha spisen på den, andra väljer att ha den som en torr tillrednings- och avlastningsyta.
Här syns en annorlunda lösning med hjälp av en förlängd variant av köksön som blivit till både diskbänk och matplats. Dessutom har den klassiska formen gjorts om till en svängd, läcker variant som känns både fräck och funktionell.

Att ha en köksö är ett snyggt och effektfullt alternativ för den som vill ha lite mera plats på ett flexibelt sätt. Den flyttbara köksön är kanske ändå det ultimata alternativet! Då man kan förändra både placering och användande efter dagsbehovet. En köksö är, även om den kräver en hel del plats, mycket användbar i många olika köksinredningar.

En förutsättning för att kunna placera köksön strategiskt och funktionellt är ju att det de facto finns ordentligt med plats. Måttet mellan köksön och diskbänk måste, åtminstone, vara cirka 120 cm, gärna ännu mer. Funderar du över fler alternativ kan du kolla in alla våra annonsörer. Mer om olika köksöar hittar du i vår utställning som handlar om köksinredningar och kompletta kök. Har du någon specifik fråga kan du ställa denna i vårt köksforum.

Det ställs i dag höga krav på både god luftmiljö och vacker design.
Vi tillbringar mycket tid i köket och bjuder ofta in vänner och bekanta dit. Detta ställer mycket höga krav på luftmiljön och fläkttillverkarna idag är måna om att vi skall kunna njuta av en snygg och effektiv fläkt i köket. Kombinationen av design och funktion är ett måste för att ge köket och en köksö rättvisa.

Den stora trenden med köksöar är också någonting som kräver lite nytänkande av fläktbranschen. Plötsligt skall fläkten vara till allmän beskådan, mitt i rummet och från alla håll. Detta har, naturligtvis, tillverkarna löst på en rad utsökta sätt. Kolla gärna efter din favorit köksö i våra bildgallerier.

 

Redaktionen tipsar

  Visst är det härligt när regnet piskar mot rutan och vinden viner utanför knuten? I alla fall så länge vi kan sitta på insidan och njuta...
Ett gammalt standardkök från -65 hade länge väntat på en ansiktslyftning. Funderingarna hade nog grott sen en låg tid tillbaka men vägen...
Många leverantörer tillverkar nya kök i gammaldags stil för alla oss nostalgiker. En gammaldags köksstil andas mycket nostalgi. Den ger en...

Annonser

Utvalda varumärken

Vi har ett av marknadens bredaste och mest flexibla sortiment oavsett vilket hem du än har.
Låt dig inspireras av våra köksserier och hitta din stil.
Det personliga köket - Varje kök tillverkas bara för dig!
- Lägenhet, villa, funkis, herrgård eller sekelskifteshus; vi skräddarsyr ditt kök