Underlimmade diskhoar

En underlimmad diskho är en hygienisk och stilren variant av montering

 

Classic Brindle dubbelho med bräddavlopp, ca 548x500x225 mm. Denna diskho kan monteras både som infälld och som underlimmad. Till denna passar Shaws extra stora botten-strainer med porslinsinlägg. Porslinet går att få i vitt eller pergamon.

Det finns flera olika sätt att montera en diskho i en bänkskiva och att underlimma diskhon är ett av alla dessa sätt. Med underlimmade diskhoar slipper du kanter och skarvar som kan försvåra renhållning och hygien runt omkring diskhon. När du väljer att ha en underlimmad diskho får du istället en helt slät och jämn kant runt din diskho och en snygg lösning som gör att det blir lätt att hålla rent.

De bör monteras av din bänkskiveleverantör eller av annan hantverkare som har en god kunskap om hur detta arbete skall utföras, det är väldigt viktigt att hålen i bänkskivorna är exakt uttagna och inte helt sällan krävs det måttanpassade, individuella lösningar som passar just precis det tänkta köket. En underlimmad diskho kan vara av olika material, så som exempelvis rostfritt stål, silgranit eller porslin.

Här på Köksportalen kan du enkelt hitta en översikt över tillverkare av diskbänkar och diskhoar. I vår utställning över diskbänkar kan du enkelt klicka dig in till respektive annonsör och hitta närmsta återförsäljare för att kunna titta närmare och förhoppningsvis köpa det du har fattat tycke för.

Redaktionen tipsar

Med dagens öppna planlösningar får matgruppen allt mer fokus. Tidigare kallade vi det för köksbord och det var just precis vad det var. Ett...
Alla behöver en men ingen lägger direkt märket till den. Faktiskt ganska slätstruken och intetsägande för att inte säga direkt tråkig!?...
Några tips och fakta om köksfläktar innan du bestämmer dig. Vid första anblicken är det en rent visuell upplevelse. Du ser en viss...

Annonser

Utvalda varumärken

Hemmets bästa i rostfritt, vackert och fungerande. Kolla in våra diskbänkar nu!
Intra är kända för sin högkvalitativa design och produkter i rostfritt stål, och har en lång tradition inom produktutveckling och design.
En diskho ifrån BLANCO står för kvalitet.
Alla våra diskbänkar tillverkas efter Ert mått och önskemål. Bygg din diskbänk på nätet.