Ismaskin och vinkyl

Med rätt temperatur på vinet och ständig tillgång på is blir stunderna i köket både enklare och godare.

Visst kan det låta som att både ismaskiner och vinkylar är något väldigt speciellt som kan vara både onödigt och helt överflödigt för de flesta av oss men om man istället ser det som en utveckling av kökets användningsområden och ett led i att modernisera och effektivisera användningen av smarta lösningar i köket, så blir ofta tankarna helt annorlunda.

LG kyl och frys med inbyggd ismaskin

En ismaskin är egentligen bara en ersättning för gårdagens iskuber, som man frös i speciella fack, direkt i frysen och som alltid hade en tendens att vara slut när man som bäst behövde dem. Med en ismaskin direkt i dörren på ditt frysskåp slipper du att öppna dörren till frysen för att få tag i dina iskuber och på så vis sparar du den energin som det går åt att kyla ner frysskåpet efter att det stått öppet en stund. Den andra fantastiska fördelen med en ismaskin i dörren på ditt frysskåp är att, så länge det finns vatten i ledningen, så kommer det också att finna is. En ständig tillgång – helt enkelt!

Husky ITV ismaskin 

För ett större hushåll finns även fristående varianter utav ismaskiner men de har tyvärr ett ganska industriellt utseende och känns mer ämnade för hotell och andra större anläggningar. Tycker du att du har en bra plats att placera en större ismaskin så finns det naturligtvis inget som hindrar att du installerar en i ditt eget hem.

Kitchenline Eurocave vinkyl 

När det gäller vinkylar så är det en uppföljning och enklare lösning på gårdagens vinkällare. En vinkällare kräver en helt annan planering, temperaturkontroll och tar väldigt mycket mer utrymme i anspråk än en smäcker liten vinkyl. För idag finns det faktiskt vinkylar för alla önskemål och alla olika behov. Allt ifrån små smidiga bänkmodeller med plats för två flaskor i bredd till stora vinskåp i golvmodell med olika tempererade zoner och med möjligheter att både lagra, för framtida bruk men också förvara viner för ett mer nutida behov. Genom att ha en vinkyl på en smart plats i köket kan du alltid vara säker på att dina viner håller perfekt temperatur, mår bra och kommer att vara goda den dagen du vill servera dem på exempelvis en middag med goda vänner.

Gaggenau vinkyl

För att passa in i den övriga köksinredningen finns vinkylar med flera olika utseenden. De kan vara i exempelvis borstat stål, rostfritt med läckert glansig yta men en vinkyl kan också vara svart eller med en snygg inramning av något träslag. Allt för att tilltala alla köksägare som vill ha en vinkyl i köket.

Husky vinkyl

Några utav våra tillverkare av vinkylar har förstått att ge oss ännu fler funktioner i en och samma vinkyl, så numera kan man hitta vinkylar som även har en zon för att lagra cigarrer och precis som goda viner, så är ju cigarrer ett intresse hos somliga och en hobby som samtidigt kan ge, för den som tycker om det, en fantastisk njutning.Vill du få en överblick över samtliga annonsörer inom området vinkyl-ismaskin så kan du enkelt få det genom att besök vår utställning över vinkyl-ismaskin.Köksportalen vill understyrka att vi med denna text inte på något sätt vill uppmana till att använda varken cigarrer eller vin – det går ju precis lika bra att lägga drickor eller vattenfalskor i vinkylen om man så önskar. :)

 

Redaktionen tipsar

Här kommer en berättelse, i flera delar, från det verkliga livet mitt under ett efterlängtat köksbyte. Redan när vi flyttade in i vårt hus...
Med dagens öppna planlösningar får matgruppen allt mer fokus. Tidigare kallade vi det för köksbord och det var just precis vad det var. Ett...
  Till sist landade luckor, utdragslådor med dämpande stängning, vitrinskåp och vinhylla på ett, för oss, överkomligt pris och vi slog till...

Annonser

Utvalda varumärken

Vinkylar i elegant design – Winemex
Perfekt lagring och temperering av vin med vinkylar från Miele.
Lagringen - för optimalt åldrande av de bästa viner. EUROCAVE by CELLIER
Vinkyl med justerbara temperaturzoner. Extra mycket plats och perfekt tempererat vin.