- Bildgalleri

Avfallskvarnar

Bilder, foton när du funderar på att köpa en avfallskvarn till köket. Välj bland alla bilder på avfallskvarnar och när det är något du tycker om, klicka på bilden för att komma vidare till tillverkarens hemsida.

Bänkskivor

I vårt bildgalleri hittar du mängder med läckra bänkskivor till köket från alla de ledande tillverkarna. Här kan du inspireras av snygga och tåliga bänkskivor i en mängd olika material och utföranden som passar till alla typer av kök. När du har hittat den bänkskivan som passar ditt kök bäst så kan du bara klicka på bilden för att komma till tillverkarens hemsida.

Diskbänkar

Här i vårt bildgalleri över diskbänkar hittar du mängder med bilder på olika typer av diskbänkar från alla de ledande tillverkarna. Du hittar allt från underlimmade diskbänkar till planlimmade diskbänkar. En diskbänk ska inte bara vara praktisk och hygienisk, den ska också vara snygg och matcha resten av köket så välkommen att titta runt och inspireras av alla olika modeller av diskbänkar.

Diskmaskiner

Här i bildgalleriet över diskmaskiner hittar du mängder med bilder och inspiration om diskmaskiner. Allt från små och smidiga bänkdiskmaskiner till diskreta, integrerade diskmaskiner som knappt märks i köket. Titta runt bland bilderna från de ledande tillverkarna och när du har hittat diskmaskinen som passar ditt kök så klickar du bara på bilden för att komma vidare till tillverkarens hemsida.

Fix-Fog-Lim

Fix, fog och lim kanske inte låter så kul men det är viktigt att det hanteras rätt för att man ska få ett bra och hållbart underlag. Bläddra runt bland de olika bilderna för att se hur du kan använda fix, fog och lim i köket och när du har hittat det som passar dig och ditt kök bäst så klickar du bara på bilden för att komma direkt till tillverkaren.

Färg & Tapet

Färg och tapeter behövs också i köket och här i bildgalleriet kan du se bilder från de ledande tillverkarna inom färg och tapet. Oavsett om du vill ha mönsterpassning, en ljus och diskret färg eller en mer uppseendeväckande nyans i ditt kök så kan du bläddra runt bland bilderna för att hämta inspiration till ditt eget kök.

Golvvärme

I Köksportalens bildgalleri kan du se miljöbilder på golvvärme i köket. Inspireras av härliga foton på uppvärmda köksgolv och njut av tanken på att du kan få det lika varmt och gott i ditt kök. När du har hittat tillverkaren av det värmegolvet som passar ditt kök bäst så klickar du helt enkelt bara på bilden för att komma till tillverkarens hemsida.

Grovkök

I vårt bildgalleri hittar du inspiration till ditt grovkök eller din tvättstuga. Här finner du allt från smart och funktionell inredning till ditt grovkök till snabba, pålitliga och energisparande tvättmaskiner och torktumlare. Smarta inredningsidéer blandas med fräcka och roliga tillbehör till ditt grovkök, klicka runt bland bilderna och låt inspirationen flöda till ditt eget grovkök.

Kakel & Klinker

Kakel och klinker är material som passar utmärkt i köket, genom att kombinera dom med natursten så får du en extra guldkant på köket. Titta runt bland de olika bilderna och njut av att inspireras av kökskakel och klinker i fräcka färger och med härliga motiv. När du har hittat det kökskakel eller den natursten som ska få pryda ditt kök klickar du bara på bilden för att komma till tillverkaren.

Kyl & Frys

Här i Köksportalens bildgalleri hittar du massor av inspirerande och fräcka bilder på kyl och frys från alla de ledande tillverkarna. Du finner kylskåp och frysar i olika modeller, färger och storlekar vilket gör att du lätt kan hitta det som passar bäst till ditt kök. När du har hittat kylen eller frysen som passar dig bäst så klickar du snabbt och lätt på bilden för att komma till tillverkarens hemsida.

Sidor