Bänkskivor i betong

En bänkskiva i betong kan ge dig det perfekta köket

Ljusgrå våtslipad

Kanske är du en av alla oss som fallit för den stora trenden med högblanka kök. Visst är det väldigt läckert och effektfullt på alla sätt men för mycket skämmer allt, heter det ju och med de blanka köksluckorna är det verkligen precis så.

Har man ett högblankt kök med mycket utdragslådor i skåp i bländande vitt kan en bänkskiva i betong vara just det som behövs för att komma i rätt balans.

Med hjälp av den rustika, matta ytan som betongen har dämpar du det glansiga till en mer lagom nivå och tillsammans kan dessa två ytterligheter bli fantastiska.

Att motsatser ofta attraheras av varandra är inget nytt och idén om att det behövs regn för att vi skall uppskatta solsken, nätter för att vi skall förstå det underbara med dagarna, lika självklart är det för oss som ser väldigt mycket olika kök att det är just kombinationen av två motsatser som ger köken dess personlighet och karaktär.

Bänkskivor i betong kan anpassas helt efter dina unika önskemål och mått. Varje skiva tillverkas efter kökets förutsättningar och gjuts i ett helt stycke, allt för att slippa skarvar som kan bli grogrund för smuts och bakterier. Med en betongbänkskiva får du alltså en unik skiva som inte kommer att gå omärkbart förbi någon. Den kommer att väcka mycket uppmärksamhet och den kommer garanterat att ge dig massor av glädje i många år framöver.

Här på Köksportalen har vi en utställning över bänkskivor där det bl.a. finns annonsörer som arbetar just med bänkskivor i betong. Det är på deras hemsidor du kan läsa mer ingående information om betongbänkskivor och också hitta din närmaste återförsäljare som kan hjälpa dig att skapa din egen unika bänkskiva i betong.

Redaktionen tipsar

Med hjälp av ditt val av bänkskiva kan du skapa olika känslor i köket. Att skapa vackra kontraster med hjälp av olika material i mixade...
Köket är ofta en stor investering. Här ger vi dig några tips inför ditt köksköp. Börja med att se på ditt hus/lägenhet, och fråga dig själv...
Efter ett ganska lång väntan är nu äntligen alla luckorna på plats, till och med det beryktade vinstället. Den totala bilden över hur det...

Annonser

Utvalda varumärken

Välkommen till en värld av bänkskivor! Skräddarsydda bänkskivor är vår specialitet.
Natursten passar i vilket rum som helst. Vi är en rikstäckande kedja med 12 aktörer.
BetongDesign skapar unika och skräddarsydda bänkskivor i betong.
Vi på HTH tar fram lösningar som tillgodoser flera behov i en samlad lösning.