Diskmaskiner för alla kök

Välj en diskmaskin som passar ditt kök och dina behov

Din diskmaskin från Miele levererar alltid perfekt resultat. Vi kallar det "Design for life".

Hur stort eller litet hushåll man än har finns det nästan alltid ett behov av en diskmaskin. Att kunna få undan disken på ett snyggt sätt istället för att ha den stående i diskhon är en önskan som även ett enmanshushåll kan ha. För den som har ett mindre kök eller inte är så många i hushållet finns möjligheter att ändå kunna hitta en passande diskmaskin. Ofta är mindre modeller gjorda för att stå på en bänk men det finns också mindre varianter som kan byggas in i ett skåp. Du får på så vis en smäcker och smidig lösning i ett behändigt format.

Alla moderna diskmaskiner av idag har mycket energisnåla tvättprogram och en extremt låg ljudnivå. De är ofta mycket smart planerade och har en rejäl rymd.

Många tillverkare har olika inredningslösningar med hjälp av olika diskkorgar för att du skall kunna anpassa din diskmaskin efter just din familj behov.

Tyvärr är inte urvalet lika stort bland bänkdiskmaskiner som bland större diskmaskiner men i takt med en ökad efterfrågan lär även denna produktgrupp ha chans att växa. En bänkdiskmaskin är ett perfekt val för den som vill ha en liten, smidig och effektiv hjälpreda i köket samtidigt som de stora XL varianterna passar perfekt till de stora hushållen med många personer.

Oavsett om man är en stor eller en liten familj så har man alltid god nytta och hjälp av en diskmaskin och faktiskt är det så att du aldrig kan diska för hand lika billigt som med en diskmaskin.

I vår utställning över diskmaskiner kan du få en överblick över tillverkare och enkelt klicka dig in på deras hemsidor för att se deras sortiment och läsa om deras diskmaskiner.

Redaktionen tipsar

  Det skall synas att det bor människor i huset Bara för ett 10-tal år sedan var trenden avskalad och opersonlig. Det skulle alltid se...
  Det är minst sagt en djungel av olika diskmaskiner på marknaden idag.   Det finns i princip en diskmaskin för varje typ av behov, det kan...
IXINA KÖK ETABLERAR SIG I SVERIGE MED START I MALMÖ På handelsområdet Svågertorp i Malmö har kökskedjan Ixina under vintern slagit upp...

Annonser

Utvalda varumärken

Upptäck våra nya diskmaskiner med smarta lösningar och plats för extra mycket disk.
Diskmaskiner från Miele. Rent på 58 minuter och AutoOpen-torkning. Nya G 000
Torkar effektivt, gnistrande rent tack vare Zeolith®-torkning
Med Smegs inbyggnadsdiskmaskiner får du inte bara optimal diskprestanda och minimerad energiförbrukning.