Kyl och frys

Se till att ni anpassar er kyl och frys efter familjens behov

 

Integrerad Kyl-Frys

Visst finns det massor av läckra kyl och frysskåp med otroliga finesser, snygga displayer och vackra utsidor. Dock är det viktigaste hur väl din kyl och frys fyller familjens behov. Är man en familj som lagar mycket mat för att frysa in och spara till ett senare tillfälle så kan en frys med en lite större kapacitet vara att föredra.

Väljer man tvådelad kyl och frys där den undre delen är frysdel kan man med fördel, om man behöver gott om plats, välja att skaffa två stycken tvådelade kyl och frysskåp.

Då har du två olika separata frysdelar och kan planera dina frysta varor så att du aldrig behöver öppna mer än en av dörrarna.Att öppna en liten dörr till frysen släpper ju naturligtvis in mindre värme än om du behöver öppna en stor frysdörr till ett högskåp, bara för att plocka ut några brödskivor.

Är man däremot ett litet hushåll med få personer så kan ett enkelt kylskåp vara alldeles lagom och det är just alla dessa olika valmöjligheter som gör det så lätt att spara ström och utrymme i köket. Genom att välja den ultimata lösningen för just din familjs behov utnyttjar du både effekten, platsen och energiåtgången maximalt.

Allt fler finesser skapas till dagens moderna kyl och frys skåp och ismaskin i dörren på frysen och glasruta i kylskåpet är ett par exempel på sådana nyheter. För några känns det som en helt ovidkommande finess men för några av oss andra kan det vara just en sådan detalj som gör att vi känner att detta är det perfekta kyl och frysskåpet för oss.

Här på Köksportalen har vi en hel utställning om kyl-frys och där får du en bra överblick över de annonsörer som tillverkar och säljer kyl och frys. Där kan du också klicka dig in på deras olika hemsidor för att läsa mer ingående information.

Redaktionen tipsar

För den som inte är händig ett enda dugg startar nu ett detektivarbete utan motstycke. I väntan på kökssnickaren blev det dags att börja...
Efter ett ganska lång väntan är nu äntligen alla luckorna på plats, till och med det beryktade vinstället. Den totala bilden över hur det...
 Det är väl ingen högtid som bär på så mycket tradition som just julen. Att skapa stämning och rätt känsla inför julen är nog viktigt för...

Annonser