En komplett kökslösning

Hur skall ditt drömkök se ut?

När vårsolen börjar värma och vintern släpper taget börjar många fundera på att göra om hemma. Det finns alltid någonting man vill ändra eller förbättra och många har en bild av hur ett drömkök ska se ut. Det är naturligt att vilja förnya sitt kök, många ser köket som hemmets hjärta och det är en mötesplats för familj och vänner. Vägen till ditt nya kök kan vara tidsödande med många besök hos olika köksleverantörer och hemelektronikkedjor. Med över 50 års erfarenhet i Norden har vi sett hur köket har utvecklats från en enkel matplats till en samlingsplats med många funktioner. Här hittar du marknades nya köksinredningar. En köks-tv  flyttade in i köket för några år sedan och idag kan du enkelt streama ett youtube klipp som beskriver hur du gör en maräng medan du gör den i realtid. Många vill också ha möjligheten att lyssna på musik medan man lagar mat och umgås i köket och det kan vara smart att planera en plats för musikanläggning eller iphonedocka. Flera olika typer av rum vävs idag samman i det moderna köket och en öppen planlösning har suddat ut linjerna mellan köket och till exempel vardagsrummet.

Elgigantens vitvaror

I många kök hittar du idag designade köksserier som fullbordar ditt val av design och stil. Coola effekter skapas när man kombinerar rostfria vitvaror med en Ferrari-röd espressomaskin och en iMac. Möjligheten att trådlöst koppla upp sig till internet via surfplattor, mobiler och laptop har ökat behovet av smarta lösningar för en bred strömförsörjning och trådlöst internet för all den elektronik du hittar i det moderna köket. Vår ambition är därför att erbjuda  en komplett lösning under ett tak oavsett om du bygger ditt kök för  ett singelhushåll eller en stor familj. Köket kan på olika sätt anpassas för mycket umgänge och stora middagar eller stor funktionalitet och enkelhet. Valet av vitvaror och hemelektronik är minst lika viktigt som valet av köksluckor och  köksbänk och därför vill vi ge dig ett brett urval.  Du har rätt till ett kök som passar ditt och familjens behov och köket ska kännas funktionellt, praktiskt, tilltalande och användarvänligt  under många år framöver.

Epoqkök hos Elgiganten

Vi har valt att kombinera ett stort utbud av luckor, bänkskivor och detaljer med ett stort utbud av vitvaror. En högblank vit kökslucka och inbyggda vitvaror i rostfritt ger ett rent, minimalistiskt kök. En citrongul lucka i kombination med en mörk bänkskiva och en kakelugn skapar ett coolt retrokök. Det  är viktigt att kunna välja ur ett stort sortiment när man förverkligar sitt drömkök och vi vill inte begränsa dig i denna process. Vi har valt att enbart använda standardmått i våra kök för att du ska kunna välja fritt bland alla olika vitvaror  i vårt sortiment och anpassar våra snickerier kring dina val. Inbyggda vitvaror sparar mycket plats i det nya köket och är därför ett väldigt bra alternativ för trångbodda. Inbyggnadsprodukterna monteras i linje med din köksinredning och dina väggar och ger ett stilrent, välutrustat kök. Du kan placera flera vitvaror i linje med varandra och på detta sätt samlar du en stor del av dina vitvaror på en plats vilket kan vara både praktiskt och estetiskt tilltalande.

Elgiganten kungens kurva

Valet av kökslucka är avgörande för känslan och intrycket i ditt nya kök och därför har vi valt att ha 31 olika luckor att välja mellan. Ditt val av kökshandtag och knoppar till luckan sätter den sista touchen och du kan skapa många olika intryck beroende på ditt val.Bänkskivan tillsammans med diskbänk och diskho är ”statement-units”.  De sätter prägel på köket och materialvalet och design knyter ofta ihop det nya köket. En bänkskiva i massiv valnöt tillsammans med en diskho i vitt porslin med rostfri botten blir en tilltalande blandning av rustikt och skört medan en laminatskiva i vitt kompositmaterial med en infälld fyrkantig, rostfri diskho ger ett stilrent ochsparsmakat intryck .

Kungens kurva Elgiganten

Utöver våra 31 olika köksluckor och de 30 olika bänkskivor som finns i sortimentet kan du också välja i vitvaror ur ett gigantiskt sortiment av välkända varumärken. Ta sedan steget över till ljud och bild-avdelningen för att hitta rätt köks-tv och ljudanläggning för ditt nya kök. Har du plötsligt fler enheter än vad din nuvarande internet-lösning tillåter? Komplettera med smarta lösningar på vår dataavdelning.Vi vet att du kommer att hitta nya kombinationer hos oss och det enda du behöver för att komma i mål med ditt nya kök är inspiration och drömmar. Våra kökssäljare finns där för att komma med både praktiska förslag och oväntade lösningar och kombinationer. Ditt första steg mot ditt nya drömkök är att finna inspiration och visioner för vad du vill göra med hjärtat i ditt hem.

Titta gärna i vår kökskatalog för att komma igång och påbörja processen. Ladda sedan ner ritverktyget för att skapa en bra grund och hitta nya infallsvinklar. När du tagit dessa första steg kan du boka tid med en kökssäljare och tillsammans kan ni sätta den sista touchen på ditt nya drömkök.Elgiganten Kungens kurva Megastore, Tangentvägen 10Huddinge, Stockholm.

 

Redaktionen tipsar

  De strama linjerna fortsätter. Mängder av raka, breda hyllor och lådor med mer eller mindre blanka ytor. Det syns fortfarande många...
Skräddarsydda kök med lite färg i just din stil. Ja det är så man kan sammanfatta Himleköks verksamhet. I deras moderna snickerifabrik...
Snart är det dags att förbereda den långa, sköna hösten i köket. Med hjälp utav ett antal härliga höstfärger kan du skapa en skön stämning...

Annonser

Utvalda varumärken

Vi har ett av marknadens bredaste och mest flexibla sortiment oavsett vilket hem du än har.
Låt dig inspireras av våra köksserier och hitta din stil.
Det personliga köket - Varje kök tillverkas bara för dig!
- Lägenhet, villa, funkis, herrgård eller sekelskifteshus; vi skräddarsyr ditt kök