Blandare till köket

 

Snygga och praktiska blandare till köket

En bra och snygg blandare är verkligen en vardagslyx - så var noga med att hitta en blandare som passar dig och ditt kök. Med en bra blandare som kan uppfylla de praktiska kraven som just er familj har, förenklar man sin vardag på ett lätt sätt. Du kan öppna och stänga din blandare med ett enkelt handgrepp, vissa behöver du inte ens röra för att få igång och med några varianter kan du få flera funktioner i en och samma blandare. Din köksblandare använder du flera gånger om dagen därför är det viktigt att du hittar den blandare som passar dig och dina behov i köket bäst.

Vattenkranar är i ständigt behov utav service och rengöring. Om du ger din kran regelbundna kontroller så håller den längre. För rengöring bör man använda neutrala eller lätt basiska rengöringsmedel i flytande form. Det kan vara tvållösningar och ett flertal diskmedel. Om du har en kran av krom bör du vara medveten om att din kran är känslig för:

- Aluminium klorider (används i tex deodoranter)

- Saltsyra och rengöringsmedel för kakel

- Rengöringsmedel som innehåller fosforsyror

Du rengör din kran med en mjuk trasa som du fuktar med rengöringsmedlet. Skölj sedan av din kran med ljummet vatten och torka av den med en ren mjuk trasa. Gör du detta regelbundet kommer din kran hålla längre och vara fräsch under lång tid.

 

 

Tänk på att vatten är källan till allt liv och med ett förnuftigt tänkande på miljön kan vår vattenkonsumtion både begränsas och göras mycket mer energisnål. Dagens moderna köksblandare har ofta både beröringsfri start- och stopp funktion samt ett mycket energisnålt vattenflöde. Genom att skaffa dig en ny, modern köksblandare bidrar du till en bättre miljö. Du spar både energi och vatten samt får en vacker köksblandare i modern design.

 

Det finns en mängd duktiga tillverkare av köksblandare och du finner deras montrar med länkar till respektive hemsida här på Köksportalen. I fotogalleriet  kan du i lugn och ro bläddra bland  olika modeller för att hitta just din favorit bland kranarna.

 

 

 

Redaktionen tipsar

Köket är ofta en stor investering. Här ger vi dig några tips inför ditt köksköp. Börja med att se på ditt hus/lägenhet, och fråga dig själv...
Att äga ett hus från 30 – talet för med sig en del plikter. Man vill behålla den gamla känslan samtidigt som man vill ha ett funktionellt...
Olika spishällar har olika fördelar, vilken som är bäst för dig beror på vad du värdesätter.  Om du skall bygga ett nytt hus eller renovera...

Annonser