Golvvärmematta

Snabba lösningar för stora ytor med en golvvärmematta

 

Våra elektriska golvvärmesystem har utvecklats i världens största kompetenscentrum för golvvärme.

Om ditt rum redan har ett bra underlag, så som betonggolv, spånskiva eller gips så är det absolut enklaste och snabbaste sättet att installera elektrisk golvvärme att välja en värmekabelmatta. Med en golvvärmematta kan du lägga stora ytor snabbt och mattan fixeras på plats i samma stund som du lägger den. En golvvärmematta bygger inte mer än 4 mm vilket också kan vara en fördel om du har lite trångt om utrymmet.

Ett fyrkantigt rum utan vinklar och vrår är den sortens ytor som har allra bäst förutsättningar att bli jämnt och skönt varma med hjälp av en golvvärmematta.

Den smarta lösningen att kabeln sitter fast i själva mattan och att mattan i sig är självhäftande gör att man slipper flera olika moment i själva läggningsproceduren och att man på så vis sparar massor av tid och jobb.

En golvvärmematta är en eldriven matta som avger en härlig värme direkt i dina golv och själv reglerar du hur mycket värme du vill ha genom en smidig termostat på väggen. Värmegolv med hjälp av en värmekabelmatta som läggs så grunt i golvet och bara kräver ett djup på 4 mm ger en snabb effekt på värmen i rummet och en väldigt bra effekt redan på lite lägre temperaturer i kabeln.

Här på Köksportalen har vi en utställning över Golvvärme – Värmegolv, där du kan se de olika annonsörerna som är verksamma inom det segmentet. På deras hemsidor kan du läsa mer om just deras produkter och det är också där du hittar den närmsta återförsäljaren som finns i närheten av din egen bostadsort.

 

Redaktionen tipsar

En inredningsmässa är en inspirerande och glad tillställning Tre stora mässhallar möter dig redan i entrén – ett myller av trendsugna...
Med inbyggda vitvaror i köket skapar du extra plats och en stilren känsla.  Idag finns de flesta vitvaror som inbyggnadsprodukter och du...
 Det är väl ingen högtid som bär på så mycket tradition som just julen. Att skapa stämning och rätt känsla inför julen är nog viktigt för...

Annonser

Utvalda varumärken

Med golvvärme från Uponor får du en behaglig temperatur i rummet och på golvet.
Vattenburna golvvärmesystem för alla typer av golv.
Smart golvvärme som är bra både för ekonomin och miljön
Ebeco erbjuder ett komplett golvvärmesortiment med lösningar för alla behov.