Köksluckor i allmoge

Förnya köket med köksluckor i allmoge (Country Stile)

Med jämna mellanrum vill man fräscha upp hemmet på ett eller annat sätt. Genom att byta köksluckor i köket så kan du lyfta hela köket med relativt små medel. Beroende på hur din inredning är i övrigt och vilken stil du vill ha i ditt hem finns det mängder med olika luckor att välja bland.

Skapa en lantlig stil i köket med luckor i allmogeSnygga köksluckor i allmoge ger ett lantligt och robust intryck i köket. Oavsett om du bor på landet eller mitt i centrum kan det vara skönt att komme hem till ett kök som är inrett i en lugn och lantlig stil. Med trägolv, köksluckor i allmoge och en snygg bänkskiva i ek så skapar du din egna lantliga oas.

Vill du se fler köksluckor i allmoge och andra material så är du välkommen att besöka vår utställning över köksluckor. Där ser du alla våra annonsörer inom köksluckor och utbytesluckor. På deras respektive hemsidor ser du enkelt hela deras sortiment och när du har bestämt dig för vilka köksluckor som passar bäst till ditt kök hittar du din närmaste återförsäljare på tillverkarens hemsida.

 

Redaktionen tipsar

Bilden kommer från Åhléns Med bara en vecka kvar till jul är det lätt att julstressen kommer krypande Några av oss är otroligt organiserade...
  Det skall synas att det bor människor i huset Bara för ett 10-tal år sedan var trenden avskalad och opersonlig. Det skulle alltid se...
Att välja köksfläkt har blivit mycket roligare och det finns massor med snygga modeller...

Annonser