Målade köksluckor

Förnya köket genom att måla köksluckorna

Vill du göra om ditt kök samtidigt som du inte har möjlighet att spendera någon större summa på att renovera eller förnya köket så kan du istället välja att måla dina köksluckor.

Med målade köksluckor kan du skapa vilken stil du vill i köket

 

Att måla om köksluckorna är ett billigare sätt att förnya köket än att byta ut köksluckorna eller renovera hela köket. Oavsett vilken stil du är ute efter så kan du på ett enkelt sätt skapa den genom att måla dina köksluckor i en färg som matchar stilen som du vill ha. Genom att välja en glad och stark färg får du ett kök som utan tvekan drar blickarna till sig och blir en härlig färgklick i ditt hem.

Vill du veta mer om vad våra annonsörer har i sitt sortiment så är du välkommen att besöka vår utställning om köksluckor och utbytesluckor. På deras respektive hemsidor kan du se hela deras sortiment, läsa fakta om deras produkter, inspireras av härliga miljöbilder och hitta kontaktuppgifter till din närmaste återförsäljare.

 

Redaktionen tipsar

Golvvärme i köket skapar en inbjudande stämning Köket är oftast det som ses som hemmets hjärta, där vill vi kunna samlas för att äta, umgås...
Att välja köksfläkt har blivit mycket roligare och det finns massor med snygga modeller...
  På Köksportalen får du allt samlat på ett ställe Vilken stil skall vi välja i vårt nya kök? Hur skall planlösningen vara i köket? Vill vi...

Annonser