Vinkyl gör skillnad

En snygg och praktisk vinkyl sätter guldkant på vardagen

Ha din egen vinkällare - mitt i ditt egna kök. Vinkylen för inbyggnad rymmer 24 flaskor och är utrustad med 4 hyllor. Temperaturspann 5-18 grader. Vänsterhängd.

En vinkyl är både en praktisk och snygg inredningspryl för ditt hem. De finns vinkylar i både bänk- och skåpmodeller och passar på fler ställen än i köket även om det kanske är den mest vanliga placeringen på en vinkyl. Och precis som andra vitvaror vill man att vinkylen skall matcha den övriga inredningen och bli till en vacker detalj i köket.
En del vinkylar kan vara så snygga så att de till och med passar bra i vardagsrummet och smälter in bra där. Där kan det även vara tillgängligt och bra när du får gäster och ska bjuda på vin.

Tänk dig att kunna servera det perfekta vinet till dina middagsgäster. Nu kan du förvara dina viner i en snygg vinkyl som gör att dom håller sig fräscha i evighet.

En vinkyl måste, som alla kylar, hålla en jämn temperatur och bör stå i ett rum som är varmare än 10 grader.

Det är viktigt att vinerna får ligga på hyllor som inte vibrerar.

Det bästa är att ha hyllor av trä som dämpar de små vibrationer som skulle kunna uppstå. Nu kan du lagra vin så länge du vill utan att behöva oroa dig för att de blir dåliga. Jämn och korrekt temperatur är ju A och O när det gäller vinlagring så med en vinkyl i huset går det inte att misslyckas.

Redaktionen tipsar

Ett kök skall inte bara vara vackert att se på, utan det måste också uppfylla vissa krav av funktion. Alla kökstillverkare har sina...
Så var det då äntligen dags! Snickarna hade ringt och bokat tid och de gamla skåpens dagar, ja till och med timmar, var räknade. När vi kom...
Med dagens öppna planlösningar får matgruppen allt mer fokus. Tidigare kallade vi det för köksbord och det var just precis vad det var. Ett...

Annonser

Utvalda varumärken

Vi låter alla som registrerar sina produkter online inom två veckor från köp prova dem hemma i 100 dagar.
Vitvaror och inbyggnadsprodukter från Miele. Kvalitet, funktion, design.
VitaFresh förlänger hållbarheten frukt och grönt.
Siemens hushållsapparater – för en värld full av nya möjligheter.