Kombinationsugnar

En kombinationsugn är precis som det låter, en ugn med flera olika funktioner

 

 

Multifunktionsugnar för inbyggnad i bredd 60, 70, 80 och 90 cm. Huvudsakligen i rostfritt utförande och alltid med handtag och vred i rostfritt. En Hi-Tech ugn passar perfekt som komplement till våra spisar med handtag och vred i rostfritt.

Kombinationsugnar eller multifunktionsugnar är något alldeles extra. I en multifunktionsugn får du flera olika funktioner i en och samma ugn. Det kan vara en kombination av varmluftsugn och vanlig traditionell ugn eller så skulle det kunna vara en kombination av grill, varmluft och micro.

Med en multifunktionsugn får du fler funktioner i en och samma maskin och sparar på så sätt utrymme när du planerar ditt kök. Kanske använder ni inte mikrovågsugn så ofta utan att det räcker att ha funktionen i er vanliga ugn. Eller så gillar man multifunktionsugnar just för att det går att grilla en kyckling med knaprigt härlig yta den ena dagen och tillaga härligt ångkokta laxfiléer nästa dag.

Att kunna kombinera och matcha just de behov som er speciella familj har är nog dagens melodi när det gäller funktionella och smarta kök. Detta gäller ju naturligtvis alla vitvaror i köket och inte minst kyl och frys kombinationer. En familj som lagar mycket mat i storkok för att frysa in och sedan kunna värma efter behov behöver klart större frys än en familj där maten lagas och äts samma dag.

Precis likadant är det med ugnen och den familj som älskar ångkokta grönsaker och fisk tillagad i ugnen skall naturligtvis satsa på en kombination där ångfunktionen är en del av ugnskombinationen.

Här på Köksportalen finns en hel utställning om ugn-micro och där hittar du flera annonsörer som säljer just kombinationsugn och multifunktionsugnar. På deras hemsidor kan du läsa mer om deras specifika produkter och också hitta information om var din närmsta återförsäljare finns.

 

Redaktionen tipsar

Ett gammalt standardkök från -65 hade länge väntat på en ansiktslyftning. Funderingarna hade nog grott sen en låg tid tillbaka men vägen...
ANNONS från Härjedalskök När ni började drömma om nytt kök, vilka vad drömmarna? - Vi har alltid velat ha ett hus med ett öppet och...
  De strama linjerna fortsätter. Mängder av raka, breda hyllor och lådor med mer eller mindre blanka ytor. Det syns fortfarande många...

Annonser