Renovera köket

  Förnya ditt kök med en köksrenovering.  Nu är våren äntligen här och solen har börjat värma upp oss igen. Knopparna har börjat slå ut, de första blommorna tittar fram och fåglarna sjunger glatt. När man känner de varma vårvindarna mot ansiktet så börjar energin flöda i kroppen och det kliar i fingrarna efter att få ta tag i saker och ting. Har förändringarnas vindar börjat blåsa även hos dig så kanske det har blivit dags för en köksrenovering hos dig…

Kök från Kvänum modellen heter Dalby

Har du svårt för att komma fram till hur du vill att köket skall se ut efter renoveringen så kan du hitta mängder med tips, idéer och inspiration här på Köksportalen. Dels genom att titta direkt på rubriken inspiration men även genom att besöka tillverkarnas hemsidor.

Du får en stor mängd nyttig information om hur andra har gått tillväga när de har renoverat sina kök samtidigt som du kan få egna idéer om hur du kan förnya ditt kök. Likaså är Inspirationsavdelningen en bra vägledning och fingervisning om hur du kan gå tillväga. Innan du sätter igång med din köksrenovering bör du veta hur mycket tid, energi och pengar du är villig att lägga ner. Om du har ett litet kök och nöjer dig med att få nytt liv i köket genom att själv måla om köksluckorna så kan du hålla nere kostnaden.

Har du däremot ett rejält kök och du vill byta ut både köksluckor, bänkskivor och vitvaror så kan det kosta allt från 50 000 kronor och uppåt. Väljer du dyrare märkesvaror på kylskåp, frys, spishäll och ugn och dessutom anlitar en kvalificerad hantverkare som renoverar köket åt dig så kan summan öka ytterliggare. Beroende på vilket alternativ du väljer när du skall renovera köket så kommer kostnaden att variera, men och andra sidan så får du ett härligt kök som du kommer att leva med under många år.

Bilden är hämtad från Kvänums hemsida

Ett nytt kök livar upp huset och får det att kännas som ett nytt och fräscht hem. Oavsett vilken stil du föredrar, vilka färger du vill inreda ditt kök i eller om du föredrar retro eller trendigt så finns det ett kök för dig. Genom att besöka våra annonsörers hemsidor kan du både se på inspirerande miljöbilder, få smarta tips om köksinredning och hitta din närmaste återförsäljare.

Tips!
Håll ordning på kostnaderna för renoveringen genom att organisera dina utgifter från renoveringen med ett debetkort.  

Bilden är hämtad från Puustellis hemsida  

köksrenovering Jönköping

Dags för köksrenovering i Jönköping? Här på Köksportalen hittar du både de som erbjuder köksrenovering i Jönköping och massvis med annan köksinformation. Du hittar ledande köksvarumärken och tillverkare av köksprodukter. Upptäck hela deras stora utbud av olika nya spännande detaljer till renoveringen av dit kök. Olika stilar på köken som skapar helt olika intryck i ditt nya kök. För att du som besökare verkligen skall hitta det som du söker, i det här fallet köksrenovering i Jönköping finns det två olika vägar att navigera. Antingen via bilden som benämns som “Varumärken” (varumärkesägare som jobbar över hela Sverige) eller så väljer man att gå direkt till de lokala köksbutikerna i Jönköping (köksbutiker som hjälper till med köksrenovering) och väljer då bilden nedan som benämns som “Köksbutiker”. Kökskunniga återförsäljare av kök som gör proffsiga köksrenoveringar. Hos dessa butiker kan du få råd och tips till just ditt specifika och speciella kök. Via navigationen upptill här på Köksportalen (navet) hittar du andra produktområden som kan vara intressanta när du “köksplanerar”. Du kan läsa deras olika tips och tankar när du ska igång med din köksrenovering.

köksrenovering Örebro

Dags för köksrenovering i Örebro? Här på Köksportalen hittar du både de som erbjuder köksrenovering i Örebro och massvis med annan köksinformation. Du hittar ledande köksvarumärken och tillverkare av köksprodukter.

Upptäck hela deras stora utbud av olika nya spännande detaljer till renoveringen av dit kök. Olika stilar på köken som skapar helt olika intryck i ditt nya kök. För att du som besökare verkligen skall hitta det som du söker, i det här fallet köksrenovering i Örebro finns det två olika vägar att navigera. Antingen via bilden som benämns som “Varumärken” (varumärkesägare som jobbar över hela Sverige) eller så väljer man att gå direkt till de lokala köksbutikerna i Örebro (köksbutiker som hjälper till med köksrenovering) och väljer då bilden nedan som benämns som “Köksbutiker”.

Kökskunniga återförsäljare av kök som gör proffsiga köksrenoveringar. Hos dessa butiker kan du få råd och tips till just ditt specifika och speciella kök. Via navigationen upptill här på Köksportalen (navet) hittar du andra produktområden som kan vara intressanta när du “köksplanerar”. Du kan läsa deras olika tips och tankar när du ska igång med din köksrenovering.

Redaktionen tipsar

En inredningsmässa är en inspirerande och glad tillställning Tre stora mässhallar möter dig redan i entrén – ett myller av trendsugna...
   Med dagens designade grovköksprodukter och förvaringslösningar kan ditt grovkök bli hur modernt som helst.  Visst låter ordet grovkök...
Ett extremt matchat 70-tals kök som faktiskt vittnar om att det inte är så gammalmodigt som man kanske trott. Köksön var uppfunnen redan då...

Annonser

Utvalda varumärken

Vi har ett av marknadens bredaste och mest flexibla sortiment oavsett vilket hem du än har.
Välkommen till en värld av bänkskivor! Skräddarsydda bänkskivor är vår specialitet.
Vi låter alla som registrerar sina produkter online inom två veckor från köp prova dem hemma i 100 dagar.
Låt dig inspireras av våra köksserier och hitta din stil.